Politică

Cine sunt ministrii neperformanti: Vladescu, Seitan, Dumitru si Funeriu

10.06.2010, 18:51 39

Deputatul PDL de Mures Mihai Opriscan afirma ca au fost discutiila nivel de grup parlamentar legate de remaniere, in centrulacestora fiind ministrul de Finante, Sebastian Vladescu, ministrulMuncii, Mihai Seitan, cel al Agriculturii, Mihai Dumitru, si "cusemne de intrebare" ministrul Educatiei.

Mihai Opriscan a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, caexista o serie de ministri care "n-au confirmat", nominalizandu-ica "neperformanti" pe Sebastian Vladescu, Mihai Seitan, MihaiDumitru si Daniel Funeriu informează Mediafax.

El a explicat, apoi, ca Vladescu a deranjat grupul parlamentarPDL prin "acel aer usor arogant si de independent politic", dar maiales ca nu a venit sa prezinte la timp masurile care urmeaza sa fieluate si nici motivele acestora.

"Ne asteptam, noi, ca si grup parlamentar, ca ministrulFinantelor sa vina sa ne prezinte fiecare masura la timp, sa neprezinte motive. Dimpotriva, a amanat in doua-trei randuriintalnirea cu grupurile parlamentare. La singura intalnire pe caream avut-o si-a pastrat acel aer usor arogant si de independentpolitic si nu cred ca multi dintre colegi sunt dispusi sa inghitimdoar efectele hotararilor lui Vladescu, fara a ne fi prezentateinainte. Si asta e un motiv pentru care multi dintre colegi aucerut o remaniere a lui Vladescu dupa ce trece motiunea, dupa ceprimim transa si asa mai departe", a spus Opriscan.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO