Politică

Cioloş: Paradoxal, câteodată ne revoltăm că serviciile de informaţii se implică, alteori că nu o fac

Cioloş: Paradoxal, câteodată ne revoltăm că...

Autor: Alexandru Moise

25.05.2016, 11:18 280

"Au mai fost discutate la alte şedinţe CSAT activitatea serviciilor, când şi-au prezentat raportul de activitate şi sunt convins că domnul preşedinte Iohannis, dacă va consideră necesar, va cere acest lucru. Dar Hexi Pharma şi alte lucruri de acest gen nu cred că doar serviciile de informaţii pot rezolva această problema", a spus premierul, într-un interviu pentru Digi 24.

Şeful Executivului a mai spus că în spaţiul public există o atitudine paradoxală faţă de implicarea sau neimplicarea serviciilor în decizii importante şi că, în acest context, ar fi necesară o clarificare a ceea ce vrea societatea.

"E totuşi paradoxal, pe de o parte ne revoltăm câteodată că serviciile de informaţii se implică prea mult în decizii importante pentru societate, în decizii administrative, şi, pe de altă parte, când apar probleme, în loc să ne punem întrebarea cum putem reforma sistemul şi dacă suntem capabili să acceptăm o reformă a sistemului, ne plângem că nu se implică prea mult serviciile de informaţii. Cred că trebuie să decidem la un moment dat ce vrem să facem şi dacă vrem să ne asumăm anumite schimbări", a mai declarat Dacian Cioloş.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO