Politică

Cojocaru: Cei atât de educaţi care n-au auzit de puşcărie probabil în copilărie au auzit de altceva

Autor: Andi Manciu

22.08.2012, 12:40 312

Întrebată dacă este de părare că au încălcat legea cei care au votat pentru validarea referendumului, Aspazia Cojocaru a răspuns: "Nu ştiu, întrebaţi-i pe ei. Cei care sunt atât de educaţi şi nu au auzit de puşcărie probabil că au auzit din copilărie de altceva".

Liderul PSD Victor Ponta a declarat marţi că face o speculaţie cu privire la frica de puşcărie pe care a invocat-o Aspazia Cojocaru, precizând că el nu foloseşte termenul "puşcărie", pentru că are altă educaţie.

"Înţeleg că cei trei judecători care au votat împotrivă merg la puşcărie? Ştiţi că puşcăria, eu nu folosesc termenul pentru că am altă educaţie, eu folosesc termenul penitenciar, dar termenul de puşcărie este un termen extrem de folosit în limbajul domnului Băsescu. Probabil că domnul Băsescu i-a spus doamnei Cojocaru că, dacă nu votează, va ajunge la puşcărie, nu pot decât să speculez, dar nu cunosc mai mult decât atât", a declarat Ponta, întrebat cum comentează faptul că Aspazia Cojocaru a spus marţi în presă, după decizia pe referendum, că ea nu vrea să facă puşcărie şi să încalce legea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO