Politică

Conducerea interimară a PSD se reuneşte, luni, la sediul partidului din Bulevardul Kiseleff

Conducerea interimară a PSD se reuneşte, luni, la...

Autor: Teodor Bobei

19.01.2020, 18:20 35

Conducerea interimară a PSD se reuneşte, luni, la sediul din Kiseleff, social-democraţii urmând să discute, între altele, despre alegerile anticipate şi despre moţiunea de cenzură pe care o vor depune împotriva Guvernului Orban, au relatat pentru MEDIAFAX surse social-democrate.

Printre subiectele care vor fi discutate la întâlnirea de luni a conducerii Partidului Social Democrat se regăsesc alegerile anticipate şi moţiunea de cenzură pe care PSD o va depune împotriva Guvernului Orban împreună cu UDMR.

PSD a decis, după anunţul Guvernului privind angajarea răspunderii pe adoptarea legii referitoare la alegerea primarilor în două tururi, că vor depune moţiune de cenzură, primii parteneri la acest demers fiind UDMR.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a spus, duminică, la Târgovişte, că dacă moţiunea de cenzură împotriva Guvernului nu va trece, PSD va ataca la CCR legea alegerii primarilor în două tururi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO