Politică

Cornel Costea, şeful Vămii Ploieşti: Am luat mită 90.000 de lei, am împărţit banii, o parte ajungea "la preşedintele S.B."

Cornel Costea, şeful Vămii Ploieşti: Am luat mită 90.000 de lei, am împărţit banii, o parte ajungea "la preşedintele S.B."

Autor: Simona Simionescu - Gândul

25.02.2011, 17:35 149

Sorin Blejnar, şeful Fiscului, spune că nu a cerut şi nu a luatniciodată bani de la cineva din vămi şi că aşteaptă ca şefulBiroului Vamal Ploieşti să probeze acuzaţiile la adresa lui.

El a respins astfel acuzaţiile şefului Vămii Ploieşti, CornelCostea, care a susţinut că o parte din mita de 90.000 de lei pecare a primit-o ajungea "la preşedintele S.B.".

"Voi sesiza autorităţile în legătură cu aceşti detractori careapar la TV fără nicio dovadă. Eu nu mă simt vinovat pentru că nu amcerut şi nu am luat niciodată bani de la domnul Costea, de la unlucrător vamal sau de la un lucrător fiscal", a declarat Blejnar,într-o intervenţie la un post de televiziune. El a spus că aşteaptăca şeful Vămii Ploieşti să probeze acuzaţiile la adresa sa,adăugând că e foarte puţin credibilă o declaraţie a unui omarestat.

"Dacă are suficiente elemente că a împărţit banii cu P.P., cuB.B., cu S.B. sau cu alte iniţiale, va trebuie să probeze acesteacuzaţii pentru că sunt nefondate şi ireale", a mai spus el.

Întrebat ce calităţi l-au recomandat pe Cornel Costea pentrupoziţia de şef al unui birou vamal, Blejnar a răspuns că acesta afost numit director în baza reglementărilor Constituţiei. Citiţimai mult despre declaraţiile lui Cornel Costea, şeful Vămii Ploieştipe www.gandul.info

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO