Politică

Criza politică se acutizează: Tăriceanu îi forţează mâna premierului Tudose. ALDE nu renunţă la ministrul Viorel Ilie care are pe cap un dosar de la DNA

Criza politică se acutizează: Tăriceanu îi forţează...
12.10.2017, 15:49 783

Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele ALDE, partidul care susţine guvernarea, a anunţat că nu renunţă la ministrul Viorel Ilie pentru care DNA a cerut urmărirea penală.

Premierul Mihai Tudose, a declarat acum două zile că există în Guvern miniştrii cu probleme de imagine pe care ar vrea să îi remanieze. Printre ei figura şi numele lui Viorel Ilie, ministrul în Relaţia cu Parlamentul.

Tăriceanu a declarat că vrea să sprijine în continuare coaliţia de guvernare şi lasă la latitudinea premierului Tudose ce să facă în continuare.

La ora 17:00 se reuneşte PSD pentru a discuta lista de remaniere solicitată de premirul Tudose şi a tranşa războiul dintre taberele din PSD, împărţite între Liviu Dragnea, lideul partidului, şi Mihai Tudose, apărut premier de nicăieri.

Deşi economia România creşte cu peste 6% pe an, în PSD nu se deloc linişte.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi că în cazul în care cade încă o dată premierul PSD se gândeşte dacă mai dă mandatul acestui partid.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO