Politică

Cum arată noua hartă a Bucureştiului. Unde se mută graniţele dintre sectoarele capitalei

Cum arată noua hartă a Bucureştiului. Unde se mută graniţele dintre sectoare

Autor: Maria MANOLIU

21.07.2011, 14:28 8573

Câteva sute de familii se vor muta în acte dintr-un sector înaltul. Este vorba de o parte din locuitorii sectorelor 4, 5 şi 6ale Capitalei.


"Nu este vorba de o nouă împărţire administrative teritorială aBucureştiului ci doar de mutarea graniţelor sectorului 4 şi 5 înzona Piaţa Unirii şi a graniţei dintre sectoarele 5 şi 6 în zonaPrelungirea Ghencea" a declarat pentru gândul, prefectul Capitalei,Mihai Atănăsoaei. Astfel, în zona Piaţa Unirii, graniţa dintresectoarele 4 şi 5 va fi paralelă cu "Bulevardul Fântânilor" şi nuperpendiculară ca până acum.



Aşa cum gândul a scris încă din 2009, graniţa trasată perpendiculartrecea prin holul de la intrarea a mai multor imobile, proprietariifigurând atât în evidenţele lui Piedone cât şi în cele ale luiVanghelie.


Noua graniţă paralelă cu fântânile va porni din zona B-aului Uniriişi va ajunge la Piaţa Operei "Tot ce însemnă bloc de locuinţesituat pe partea stângă, cum te uiţi la Palatul Parlamentului, vafi în sectorul 5. Blocurile de pe partea drepta vor fi în sectorul4" a mai explicat pentru Gândul, prefectul Capitalei, MihaiAtănăsoaei.


În zona Prelugirea Ghencea imobilele cuprinse între strada Braşovşi linia de centură vor fi în sectorul 6 iar cele situate la sud dePrelungirea Ghencea vor aparţine sectorului 5. Citiţi mai multdespre cum va arăta noua hartă a Bucureştiului pewww.gandul.info

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO