Politică

Dăncilă, despre inundaţii: Important este că nu avem persoane în pericol

Dăncilă, despre inundaţii: Important este că nu avem...

Autor: Gabriel Pecheanu

29.03.2018, 23:10 39

”Creşterea temperaturii şi topirea rapidă a zăpezii a creat probleme în câteva localităţi din ţară, unde autorităţile sunt în alertă de peste 48 de ore. Până acum s-au înregistrat efecte ale inundaţiilor în 48 de localităţi din 11 judeţe, însă important este că nu avem persoane în pericol şi că avem un număr mic de locuinţe care sunt afectate”, a declarat premierul Viorica Dăncilă la începutul şedinţei Guvernului.

Ea a mai spus că joi dimineaţa erau închise trei drumuri naţionale, iar pe alte trei drumuri naţionale se circula cu restricţii.

”În perioada următoare rămâne în atenţie situaţia pe Dunăre, unde s-a emis cod hidrologic de pericol privind riscul de inundaţii. Vreau să mulţumesc Ministerului Afacerilor Interne şi Ministerului Apelor pentru buna cooperare şi monitorizare a situaţiilor existente şi pentru faptul că sunt şi acum pregătite să intervină în condiţiile în care avem semnalate inundaţii sau alunecări de teren”, a adăugat Dăncilă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO