Politică

Dăncilă: Obiectivul e câştigarea prezidenţialelor. Va fi o sancţiune pentru cei care nu performează

Dăncilă: Obiectivul e câştigarea prezidenţialelor....

Autor: Ana Petrescu

13.07.2019, 19:09 75

"Trebuie ca cel care va intra în cursa pentru prezidenţiale să aibă un procent bun în sondaje, dar în acelaşi timp să fie susţinut de organizaţii, pentru că într-o luptă nu poţi să intri singur. Trebuie să te asiguri că ai în spatele tău toţi liderii de organizaţii, toţi primarii. Dacă nu au susţinere în partid, atunci putem avea surprinze din punct de vedere al scorului final şi cred că vom lua o decizie înţeleaptă în CEx. Vreau să lămuresc un lucru, cum cel sau cea care va candida la prezidenţiale, trebuie să îşi asume că vom intra în turul doi la prezidenţiale, fiecare preşedinte de organizaţie trebuie să îşi asume un rezultat. Trebuie să cerem corectitudine din partea fiecărui preşedinte de organizaţie", a declarat Viorica Dăncilă, la Slobozia.

Întrebat dacă prezidenţiabilul PSD va plăti cu funcţia în cazul în care nu îndeplineşte obiectivul propus de partid, preşedintele PSD a replicat: "Dacă nu câştigă alegerile prezidenţiale sau dacă nu intră în turul doi? Primul obiectiv e intrarea în turul doi. Obiectivul nostru e câştigarea alegerilor prezidenţiale. Noi nu intrăm într-o luptă ca să intrăm în turul doi, ci intrăm în luptă ca să câştigăm. Vom avea o strategie diferită pentru turul 1 şi turul 2. Bineînţeles va fi o sancţiune pentru cei care nu performează în această direcţie".

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO