Politică

Dominic Fritz a primit al doilea rezultat negativ pentru COVID-19 şi iese din izolare

Dominic Fritz a primit al doilea rezultat negativ pentru...

Autor: Laura Buciu

11.10.2020, 20:15 58

Primarul ales al Timişoarei, Dominic Fritz, a anunţat, duminică, faptul că a primit al doilea rezultat negativ pentru COVID-19 şi iese din izolare.

„Am făcut încă un test de COVID-19 astăzi (duminică – n.r.) şi a ieşit şi el negativ. Nici nu am şi nu am avut simptome, aşa că pot ieşi din auto-izolare”, a scris, duminică, pe Facebook, primarul ales al Timişoarei, Dominic Fritz.

Acesta a făcut apel la populaţie să aibă grijă şi să se ferească de infectarea cu SARS-CoV-2.

„Rog mult să aveţi grijă de voi şi de cei din jur. Purtaţi mască, aerisiţi bine, fiţi buni unii cu ceilalţi la distanţă. În ultimele zile am lucrat cu echipa mea, printre altele, la un plan ca să facem din Timişoara un oraş exemplar în combaterea pandemiei. Revin în curând cu detalii, ţinem aproape!”, a mai scris Fritz.

Primarul ales al Timişoarei, Dominic Fritz, a anunţat, miercuri dimineaţa, că a decis să se autoizoleze, după ce luni s-a întâlnit cu o persoană care a fost ulterior confirmată cu COVID-19. Rezultatul a fost negativ dar a rămas în izolare până la primirea celui de-al doilea rezultat.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO