Donald Trump a anulat întâlnirea de la Bruxelles cu preşedintele Klaus Iohannis

12 iul 2018 Autor: Petriana Condrut

Preşedintele american Donald Trump a anulat întâlnirea cu preşedintele Klaus Iohannis, aceasta fiind stabilită pentru ora 11.00, la Bruxelles. Potrivit unor surse oficiale, preşedintele american a anulat joi toate întâlnirile bilaterale.

”Preşedintele Donald Trump trebuia să iasă de la reuniune şi participe la întâlnirile bilaterale. În cadrul reuniunii au fost discuţii contradictorii şi a trebuit să rămână în sală. Au fost scoase statele partenere şi au ramas doar aliaţii. Reuniunea continuă şi la această oră, în formatul de miercuri (1+1)”, au declarat pentru MEDIAFAX surse oficiale.

Sursele citate au transmis că preşedintele american şi-a anulat întâlnirile stabilite pentru joi, în a doua zi a summit-ului NATO, Trump urmând să plece spre Londra.

Informaţia că Donald Trump se întâlneşte cu Klaus Iohannis a apărut joi, inclusiv pe programul oficial al preşedintelui şi a fost confirmată anterior de delegaţia oficială a SUA la summit-ul NATO de la Bruxelles.

La scurt timp după ora 11.00, când urma să aibă loc întâlnirea, a apărut informaţia că aceasta a fost anulată. De pe programul oficial al preşedintelui României a dispărut anunţul privind întâlnirea.

Ulterior, surse oficiale au declarat pentru MEDIAFAX, că toate întrevederile bilaterale ale preşedintelui Trump, care urmau să aibă loc la Bruxelles, au fost anulate.

 
Cuvinte cheie:
TRUMP
, IOHANNIS
,
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide