Politică

Dragnea, despre Daea: Au fost perioade în care îmi era chiar drag

Dragnea, despre Daea: Au fost perioade în care îmi era...

Autor: Departament Politic

17.03.2019, 14:41 169

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a cerut, duminică, ministrului Agriculturii, Petre Daea, să viziteze mai des judeţele din sudul ţării, pentru că programul de guvernare ”nu e facultativ”. ” Un ministru care într-o perioadă chiar îmi era drag”, a spus Dragnea, referindu-se la Daea.

”L-aş ruga pe un ministru la care ţin foarte mult, au fost perioade în care îmi era chiar drag, l-aş ruga să vină mai des în Călăraşi, aşa cum trebuie să vină mai des şi în Teleorman, în Giurgiu, în Olt, în Dolj, pentru că sunt judeţe dunărene, cu un pământ foarte bogat şi cu un potenţial foarte bogat, dar cetăţenii din aceste judeţe nu beneficiază de toată bogăţia acestui pământ aşa cum ar trebui”, a declarat la Călăraşi Liviu Dragnea.

Eşl i-a cerut lui Petre Daea să prezinte premierului şi liderilor coaliţiei un plan pentru sudul României.

”Îl rog respectuos să vină mai des în Călăraşi şi să facă în tot sudul României foarte rapid un plan pe care să-l prezinte premierului şi în coaliţie să punem în practică tot ceea ce am stabilit în programul de guvernare, pentru că acolo nu sunt chestiuni facultative.”, a mai spus Dragnea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO