Politică

Dragnea îi răspunde lui Iohannis: Nu cred că pot fi comparate legile justiţiei cu un porc

Dragnea îi răspunde lui Iohannis: Nu cred că pot fi...

Autor: Departamentul Politic

08.01.2018, 19:53 166

"Nu cred că pot fi comparate legile Justiţiei cu un porc. Părarea mea", a răspuns Liviu Dragnea la o întrebare legată de criticile aduse de Klaus Iohannis.

Preşedintele a criticat modificările la legilor Justiţiei, spunând vineri, la şedinţa CSM, că acestea s-au făcut precum îngrăşarea porcului în Ajun, cu "pumnul în gura Opoziţiei" şi fără transparenţă.

"O procedură parlamemtară pe care în această formă nu am avut-o niciodată, cu discuţii lipsite total de transparenţă, cu pumnul în gura Opoziţiei, ba chiar unii au vrut să voteze ca Opoziţia să nu mai aducă amendamente de alea deranjante, cu lucrat noaptea, cu lucrat multe ore în ultimele zile ale sesiunii. De ce s-ar fi grăbit doamnele şi domnii parlamentari să îngraşe porcul înainte de Crăciun? Probabil n-au auzit de acea vorbă din popor cu îngrăşatul porcului în Ajun de Crăciun", a declarat preşedintele Klaus Iohannis, la şedinţa Consiliului Superior al Magistraturii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO