Politică

Dragnea, întâlnire cu Tăriceanu înaintea CExN al PSD

Dragnea, întâlnire cu Tăriceanu înaintea CExN al PSD

Autor: Liviu Dadacus, MEDIAFAX

22.01.2018, 13:12 109

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a venit la Dragnea însoţit de Daniel Chiţoiu şi Varujan Vosganian.

Dragnea are o serie de întâlniri şi cu liderii de organizaţii judeţene ale PSD, care fac propuneri privind componenţa Executivului.

Comitetul Executiv al PSD s-ar putea reuni şi vineri, 26 ianuarie, pentru a stabili componenţa finală a Guvernului Dăncilă, în condiţiile în care dezbaterile nu vor fi finalizate în şedinţa de luni, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse social-democrate.

Preşedintele PSD Bucureşti-Ilfov, Gabriela Firea, a precizat, duminică seara, că o treime dintre miniştri vor fi noi.

„Cred, fac o estimare, sper să nu greşesc, cam o treime din Guvern se va împrospăta. Mi-aş dori să fie mai multe doamne. Mi-aş dori ca după luni să nu existe o competiţie, un sentiment negativ între organizaţiile judeţene care vor propune candidaţi pentru portofolii”, a spus Firea, la România Tv.

Ea a arătat că programul de guvernare rămâne în esenţă acelaşi, în special în punctele sale sociale şi economice, la care se mai adaugă câteva principii care vor fi preluate şi câteva programe naţionale.

„Vreau ca după CExN de luni să rămânem o echipă unită, cum am demonstrat că putem fi chiar dacă avem anumite reacţii mai critice sau declaraţii care nu convin la acel moment, dar ele sunt mai sănătose”, a spus Firea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO