Politică

Evaluarea lui Augustin Lazăr: 63 de pagini şi cinci capitole

Evaluarea lui Augustin Lazăr: 63 de pagini şi cinci...

Autor: Departamentul Social

24.10.2018, 18:07 64

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat că evaluarea procurorului general Augustin Lazăr are 63 de pagini, raportul fiind structurat pe cinci capitole, dintre care ultimul conţine propunerile.

"Voi prezenta într-o scurtă declaraţie de presă, raportul privind activitatea mangerială a procurorului general. Raportul e structurat pe cinci capitole şi părţi. Prima parte se referă la baza juridică, temeiul legal, a doua la premise, a treia la evaluarea in sine, a patra concluzii, a cincea propuneri. Raprortul are 63 de pagini şi sigur veţi fi de acord cu faptul că nu îi pot da citire cuvânt cu cuvânt pentru că ne prinde noaptea aici", a spus Tudorel Toader.

"Voi face o scurtă sinteză, după care, îl veţi găsi pe pagina de internet a MJ. Temeiul legal pentru redactarea raportului de evaluare se raportează la art 132 din Constituţie, care spune că procurorii îşi desfăşoara activitatea", a mai spus Toader.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO