Politică

Firea, după întâlnirea cu Tudose şi Dragnea: Am vrut asigurări că proiectele nu sunt compromise

Firea, după întâlnirea cu Tudose şi Dragnea: Am vrut...

Autor: Liviu Dadacus, Mediafax

06.12.2017, 13:55 102

„Împreună cu domnii primari de sectoare am fost şi ieri (marţi, n.r.) la Kiselelf (sediul central al PSD, n.r.) şi am avut o întalnire cu domnul preşedinte Liviu Dragnea. De asemenea, astăzi am fost împreună la o întâlnire la Palatul Victoria cu domnul prim-ministru şi viceprim-ministru şi la această oră la Camera Deputaţilor, în cabinetul domnului preşedinte Dragnea. Şi ieri şi azi am discutat atât cu preşedintele (PSD, n.r.) cât şi cu premierul despre proiectele Capitalei, despre buget, pentru că în şedinţa de Guvern va fi dezbătut şi adoptat bugetul pentru anul viitor, şi am fost foarte interesaţi care este situaţia Capitalei deoarece am vrut să ne asigurăm că proiectele noastre nu sunt compromise”, a spus Firea.

Ea a arătat că a primit asigurări şi de la Guvern şi de la preşedintele PSD că toate proiectele începute, precum şi cele care se vor putea derula în Capitală, vor fi susţinute.

Primarul general Gabriela Firea şi primarii de Sector s-au aflat, miercuri, la Palatul Parlamentului, unde au discutat cu liderii coaliţiei de guvernare, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, după întrevederea cu premierul Mihai Tudose.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO