Politică

Fostul copreşedinte ALDE, Daniel Constantin, negocieri cu Sorin Grindeanu

Fostul copreşedinte ALDE, Daniel Constantin, negocieri...

Autor: Gabriel Pecheanu

18.06.2017, 12:32 16463

Fostul copreşedinte ALDE Daniel Constantin a fost, duminică, la Palatul Victoria, unde s-a întâlnit cu premierul Sorin Grindeanu, au declarat pentru MEDIAFAX surse guvernamentale, în contextul în care parlamentarii PSD-ALDE vor să citească în cursul zilei textul moţiunii de cenzură.

Daniel Constantin a ajuns la Guvern în jurul orei 12.00, la circa 45 de minute după premierul Sorin Grindeanu. El a plecat din sediul Guvernului după aproximativ 30 de minute.

La sfârşitul lunii mai, Daniel Constantin a lansat un proiect politic ”#altfel” - ProRomânia, un partid de centru, dar şi cu accente patriotice, după ce a fost exclus din ALDE în urma conflictului cu celălat copreşedinte ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

În martie, Daniel Constantin a fost revocat din calitatea de ministru al Mediului şi vicepremier, după ce partidul din care făcea parte, ALDE, i-a retras susţinerea politică.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO