Politică

Fostul ministru al Apărării, Mihai Fifor, propus pentru funcţia de preşedinte interimar al Consiliului Naţional PSD

Fostul ministru al Apărării, Mihai Fifor, propus pentru...

Autor: Ionel Dancu

19.11.2018, 18:47 40

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a anunţat luni, după şedinţa Comitetului Executiv, că Mihai Fifor a fost propus pentru funcţia de preşedinte interimar al Consiliului Naţional al PSD, iar pe Codrin Ştefănescu l-a propus secretar general interimar.

"L-am propus pe Mihai Fifor ca preşedinte interimar al Consiliului Naţional al PSD, având speranţa că va organiza foarte rapid departamentele partidului. În oglindă cu fiecare minister va fi un departament care va furniza informaţii şi va face informări către premier. Tot azi l-am propus pe Codrin Ştefănescu ca secretar general interimar. S-a discutat şi despre situaţia de la Ilfov, despre situaţia de la Bucureşti ar trebuie să dicutăm după demisia doamnei Firea din funcţia de preşedinte interimar la Bucureşti", a declarat Liviu Dragnea.

"S-a discutat despre Ilfov pentru că acolo s-a întâmplat ceva inacceptabil, toţi parlamenmtarii PSD şi-au dat demisia în bloc. Sigur doamna Firea a spus că nu ştia. A fost o acţiune de neacceptare pentru că este poate cel mai grav lucru pe care îl poate face un preşedinte de organizaţie, să îndemne să îşi dea demisia", a mai spus Dragnea

Acesta a anunţat că s-a votat dizolvarea Biroului Permanent Judeţean Ilfov. "Sperăm săptămâna viitoare să avem o conducere interimară care să reorganizeze activitatea în Ilfov. S-a propus retragerea sprijinului politic a doamnei Firea pentru funcţia de vicepreţedinte PSD. Eu nu am supus la vot această propunere. Ulterior doamna Firea a spus că va demisiona din funcţie".

"Eu în continuare sper ca cele spune în şedinţă să fie lucruri spuse cu bună credinţă şi seriozitate. Am mai citit prin presă despre nişte intenţii ale unor colegi să semneze demisii în alb să fie doar zvonuri şi să nu se transpună în realitate, pentru că acest lucru nu poate fi justificat şi explicat de nimeni care generează aceste acţiuni", a afirmat Dragnea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO