Politică

Fostul primar din Câmpia Turzii, ales consilier local, deşi a murit în urmă cu zece zile

Fostul primar din Câmpia Turzii, ales consilier local, deşi a murit în urmă cu zece zile

Autor: Vasile Magradean, Andreea Tobias

11.06.2012, 12:18 1516

Preşedintele Biroului Electoral Municipal (BEM) Câmpia Turzii, Ioan Gaga, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că la validarea listei de consilieri locali a PDL, în locul lui Vasinca va intra următorul membru al partidului.

"Domnul Ioan Vasinca apare trecut pe lista de consilieri locali a PDL Câmpia Turzii, unde ocupă prima poziţie. Noi am constatat că s-a alocat un anumit număr de mandate pentru PDL, în ordinea de pe lista de consilieri locali, iar dl. Vasinca figurează printre ele. La validarea listei se va hotărî ca în locul lui Ioan Vasinca să intre următorul membru al PDL", a spus Gaga.

Candidatul PDL la Primăria Câmpia Turzii, primarul în funcţie, Ioan Vasinca, a murit în 1 iunie, el suferind de o boală incurabilă.

Preşedintele PDL Câmpia Turzii, Cristian Haiduc, declara atunci corespondentului MEDIAFAX că decesul lui Vasinca înseamnă o grea pierdere pentru PDL, care nu mai are candidat la Primăria municipiului.

Ioan Vasinca ocupa şi primul loc pe lista de consilieri locali a PDL Câmpia Turzii.

Vasinca avea 58 de ani şi era primar al municipiului din 2008. Anterior, între 2001 şi 2005, a mai deţinut funcţia de primar al municipiului Câmpia Turzii, iar între 1996 şi 2001 a fost viceprimar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO