Gigi Becali candidează la Primăria Capitalei: Vreau câte 10 biserici noi în fiecare sector

1 mai 2012 Autor: Cristian Fierbinţeanu

Europarlamentarul Gigi Becali şi-a depus, marţi, dosarul de candidatură pentru un mandat de primar general al Capitalei, el afirmând că doreşte ca în fiecare Sector să fie construite câte 10 biserici, iar el să devină cel mai bun primar din lume, precum Sfântul Vasile cel Mare.

După ce şi-a depus candidatura, Becali a spus că doreşte ca în fiecare Sector să fie câte 10 biserici noi, adică 60 de biserici noi la nivelul Capitalei, pentru ca oamenii să aibă unde să se roage.

Becali a spus că următoarele priorităţi sunt legate de sănătate şi educaţie.

Europarlamentarul a spus că atunci când ai credinţă şi eşti sănătos şi educat, toate lucrurile se rezolvă şi bogăţia vine din cer, de la Dumnezeu.

El a spus că toate aceste lucruri - legate de biserici, educaţie şi sănătate - sunt uşor de rezolvat, din banii care s-au furat, în administraţia Bucureştilor, până în prezent.

"Până nu rezolvăm aceste trei lucruri - biserici, sănătate, educaţie - nu bag niciun ban în panseluţe (...) A, când se rezolvă astea, vom avea şi panseluţe, tot Bucureştiul va fi plin de flori, dar până atunci nu vom avea nicio petală de panseluţă", a spus Becali.

El a vorbit despre internalizarea serviciilor de salubrizare la nivelul administraţiei Capitalei, pentru ca să nu se mai fure. Becali a ţinut să îl asigure pe Silviu Prigoană că nu se va mai ocupa de salubrizarea oraşului.

Becali a dat asigurări că nu are nicio problemă cu contracandidaţii săi.

"Am venit să candidez pentru oamenii care spun, când au o problemă, «Să vină Becali să rezolve!» Candidez ca să nu mai trebuiască să vin să rezolv", a spus Becali.

El a spus că vrea să fie precum Sfântul Vasile cel Mare, adică "cel mai mare primar din toate timpurile".

"Eu vreau să fiu cel mai bun primar din lume, nu doar din România", a mai spus Becali.

La final, el şi-a făcut cruce, i-a salutat pe ziarişti şi a plecat.

 
Cuvinte cheie:
Gigi Becali
, Primăria Capitalei
, alegeri Bucuresti

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide