Politică

Grindeanu, despre scandalul din PSD: Pare că totul s-a oprit în loc din cauza unor mize personale

Grindeanu, despre scandalul din PSD: Pare că totul s-a...

Autor: Departamentul Corespondenţi

19.09.2018, 21:11 1488

Fostul premier, Sorin Grindeanu, este de părere că atunci când tot mai mulţi lideri din PSD spun că lucrurile nu merg în direcţia bună, e evident că trebuie să se schimbe ceva, acesta afirmând, miercuri, că „din cauza unor mize personale” pare că totul s-a oprit în loc.

Fostul premier Sorin Grindeanu, în prezent preşedinte al Autorităţii Naţionale de Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) a postat, miercuri seara, pe facebook, faptul că îl preocupă ce se întâmplă în PSD.

„Am fost peste 20 de ani membru al PSD şi sigur că mă preocupă ce se întâmplă în acest partid. Atunci când tot mai mulţi lideri importanţi ai formaţiunii spun că lucrurile nu merg în direcţia bună, e evident că trebuie să se schimbe ceva. A trecut deja prea mult timp de când pare că totul s-a oprit în loc din cauza unor mize personale”, scrie Grindeanu.

Acesta crede că blocajul apărut „a împărţit România în două şi ameninţă să ne îndepărteze de partenerii noştri internaţionali”.

„Situaţia din principalul partid de guvernare trebuie să se rezolve cât mai rapid, pentru a ne putea întoarce la priorităţile noastre ca ţară”, mai spune Sorin Grindeanu.

Reacţia fostului premier vine ca urmare a apariţiei scrisorii contestatarilor din PSD, de care se vorbeşte de o săptămână, şi care conţine 19 puncte, primul dintre ele fiind legat de demisia lui Liviu Dragnea din funcţiile de preşedinte PSD şi al Camerei Deputaţilor. Scrisoarea e semnată de trei membri: Gabriela Firea, Paul Stănescu şi Adrian Ţuţuianu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO