Politică

Guvernul se reuneşte în şedinţă sub conducerea lui Predoiu-surse

 Guvernul se reuneşte în şedinţă sub conducerea lui Predoiu-surse

Autor: Alexandru Moise, Dinca Thomas

06.02.2012, 15:54 444

Guvernul se va reuni în şedinţă la ora 17.00, sub conducerea premierului interimar Cătălin Predoiu, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.

Miniştrii şi mai mulţi consilieri de stat au fost anunţaţi să vină la Palatul Victoria, pentru o reuniune care începe la ora 17.00 şi va fi condusă de premierul interimar Cătălin Predoiu.

"Anunţul a fost lansat imediat după publicarea în Monitorul Oficial a decretelor prezidenţiale prin care se ia act de demisia lui Boc din postul de prim-ministru, iar Predoiu este numit premier interimar", au arătat sursele citate.

Premierul Emil Boc i-a anunţat, luni, pe miniştri că a decis să depună mandatul Guvernului. Preşedintele Traian Băsescu a luat act, luni, de demisia lui Emil Boc din funcţia de prim-ministru şi a semnat decretul de numire a lui Cătălin Predoiu ca prim-ministru interimar, pentru a îndeplini atribuţiile primului-ministru, până la formarea noului guvern.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO