Politică

Hillary Clinton îl felicită pe Donald Trump şi speră că va fi preşedintele "tuturor americanilor"

Hillary Clinton îl felicită pe Donald Trump şi speră...

Autor: Mediafax

09.11.2016, 18:48 3243

"L-am felicitat pe Donald Trump şi sper că va fi preşedintele tuturor americanilor", a declarat Hillary Clinton în primul discurs rostit după înfrângerea suferită în scrutinul prezidenţial.

"Nu acesta este rezultatul pentru care am muncit din greu cu toţii. Îmi pare rău", a adăugat Hillary Clinton, întâmpinată cu aplauze de mii de susţinători.

"Dar sunt mândră de această campanie electorală energică. Ştiu că sunteţi dezamăgiţi pentru visurile şi idealurile în care am investit", a subliniat Hillary Clinton, lansând un apel la consolidarea unităţii naţiunii americane, la respectarea valorilor Partidului Republican şi cerându-i viitorului preşedinte să respecte valorile democraţilor.

"Trebuie să subliniem că eforturile noastre din campanie nu sunt ale unei singure persoane, ci se referă la viitorul unei naţiuni. Trebuie să acceptăm rezultatul şi să depunem eforturi pentru viitorul naţiunii americane", a insistat Hillary Clinton.

"Valorile statului de drept şi egalitatea tuturor în drepturi trebuie să fie apărate. Democraţia noastră constituţională necesită participarea noastră nu doar o dată la patru ani, ci permanent", a spus Clinton.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO