Politică

Hugo Chavez a apărut cu capul ras la o şedinţă de guvern, ca urmare a chimioterapiei: "My new look"

Hugo Chavez a apărut cu capul ras la o şedinţă de guvern, ca urmare a chimioterapiei: "My new look"

Autor: Alexandra Fusoi

02.08.2011, 09:34 688

Preşedintele venezuelan, operat la sfârşitul lunii iunie înCuba, a apărut luni, la o şedinţă de guvern, cucapul ras, afirmând că tratamentul urmat după ce a fostdiagnosticat cu cancer îşi face efectul, scrie Mediafax.

Într-o stare de bună dispoziţie vizibilă,îmbrăcat cu un costum sobru şi purtând ochelari, Chavez a prezidatşedinţa în care au depus jurământul nouă noi miniştri şi a glumitîn legătură cu noua sa înfăţişare, într-o intervenţie transmisă demai multe canale de televiziune.

"Acesta este «my new look»", a spus el,explicând că efectele chimioterapiei încep să devină vizibile."Chimioterapia este un tratament care atacăîntregul organism, iar căderea părului este normală", a adăugatChavez, afirmând că acest lucru "arată că tratamentul areefect".


Chavez, în vârstă de 56 de ani, a revenit la 23iulie la Caracas, după ce a urmat la Havana oprimă etapă a chimioterapiei după extirparea unei tumoricanceroase. El a anunţat atunci că vor fi necesare şi alte etape detratament preventiv, precizând însă că, în urma analizelor, nu amai fost depistată nici o celulă canceroasă.


Ulterior, preşedintele venezuelan şi-a reluatactivitatea, iar în ultimele săptămâni a afirmat în maimulte rânduri că intenţionează să candideze pentru un al treileamandat prezidenţial la alegerile din 2012.

AFACERI DE LA ZERO