Politică

Ialomiţianu, despre o eventuală remaniere:Rămân cu impresia că am realizat lucruri foarte importante

Ialomiţianu, despre o eventuală remaniere:Rămân cu impresia că am realizat lucruri foarte importante

Autor: Marius Radu - Mediafax

24.05.2011, 12:07 234

Ministrul Finanţelor Gheoghe Ialomiţianu a afirmat marţi căsubiectul remanierii sale nu îl preocupă, însă în cazul unei astfelde decizii se va întoarce în Parlament cu impresia că a realizatlucruri foarte importante.

"Dacă se va lua o decizie de genulacesta, mă întorc în Parlament. Nu este niciun fel de problemă.Rămân cu o impresie foarte bună, că am realizat lucruri foarteimportante în această echipă", a afirmat ministrulFinanţelor.

Gheorghe Ialomiţianu este deputatPDL.

Potrivit unor surse citate vineride "Gândul", o remaniere guvernamentală ar putea avea loc în iunie,trei ministere fiind disputate în PDL - Economia, Agricultura şiFinanţele.

Liderul deputaţilor PDL, MirceaToader, a declarat luni, după ce a participat la şedinţa BPN alPDL, că "acum nu este oportună" o remaniere guvernamentală, dar aprecizat că PDL trebuie să facă o analiză a tuturor funcţiilorpublice, de la toate nivelele, "până la vârf".

Preşedintele PDL Bucureşti, ElenaUdrea, a afirmat că relansarea guvernamentală anunţată depreşedintele Traian Băsescu ar puta să însemne relansareaîncrederii în Guvern.

Întrebată dacă se impune oremaniere la nivelul Guvernului, Elena Udrea le-a răspunsziariştilor: "Este o discuţie pe care sigur nu o fac prima datăaici, cu dumneavoastră, ci în interiorul partidului".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO