Politică

Ialomiţianu - ministrul care se judecă cu el însuşi

Ialomiţianu - ministrul care se judecă cu el însuşi
15.10.2010, 10:48 26

Ministrul Finanţelor, Gheorghe Ialomiţianu, se judecă cu sineînsuşi într-un proces intentat Ministerului Finanţelor pe când eradirector executiv adjunct al Direcţiei Finanţelor Publice Braşov,pentru recuperarea unor sporuri salariale tăiate de predecesoriisăi în fruntea MF-ului, informează Gândul.

"Este vorba despre un proces pornit în 2007 pe Legea 188 afuncţionarilor publici pentru recuperarea unor sporuri, 25% dedispozitiv şi 25% de confidenţialitate. O parte dintre cei peste100 de colegi care au deschis acţiunea şi-au primit banii, inclusivcâţiva directori, dar eu n-am primit nimic, pentru că n-am maiurmărit procesul şi nu m-am mai prezentat în instanţă. Mi-am adusaminte de el acum, când mă întrebaţi dumneavoastră, dar nu ştiam cămerge în continuare, ţin minte doar că a fost casat de Curtea deApel Braşov cu trimitere spre rejudecare la Tribunal", a declaratministrul Ialomiţianu.

Citiţi mai multe despre ministrul care se judecă cu el însuşidar şi despre protestele de la Ministerul de Finanţe pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO