Politică

Încă o dezertare: senatorul PDL Sorina Placinta, fost ministru, voteaza moţiunea de cenzură

Sorina Plăcintă

Sorina Plăcintă

Autor: Iulian Anghel

27.04.2012, 14:18 972

După ce deputatul Cătălin Croitoru a anunţat în plenul Parlamentului că votează moţiunea de cenzură şi trece la PSD, un alt reprezentant al puterii a schimbat, în ultimul moment, tabăra: senatorul Sorina Plăcintă, fost ministru al tineterului.

Într-o postare pe blogul ei de acum o săptămână, Sorina Plăcintă susţinea: “Continua sâ-mi placă premierul Ungureanu, un om ale carui decizii nu par să fie luate in pripă sau neserios argumentate.”

Nu sunt limpezi cauzele plecării. Înainte de a confirma pentru ziarişti că va vota moţiunea, Sorina Plăcintă a avut o discuţie cu Elena Udrea, deputat, o discuţie în urma căreia Sorina Plăcintă a izbucnit în plâns. De la tribuna Parlamentului, Victor Ponta a susţinut apoi că Elena Udrea, ar fi ameninţat-o pe Sorina Plăcintă.

La această oră, a început votul la moţiunea de cenzură care, pentru a fi adoptată are nevoie de 231 de voturi. Opoziţia are acum între 227 şi 229 de voturi şi nu este exclus ca Guvernul să cadă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO