Politică

Întrebările cititorilor Ziarului Financiar despre starea naţiunii. Ce răspunsuri are premierul Victor Ponta ?

 Întrebările cititorilor Ziarului Financiar despre starea naţiunii. Ce răspunsuri are premierul Victor Ponta ?
10.01.2013, 17:55 447

Discursul premierului Victor Ponta despre starea naţiunii care va fi susţinut joi seara a generat un interes major din partea cititorilor ZF, solicitaţi să adreseze întrebări primului ministru.

Cele mai multe întrebări trimise de cititorii ZF se referă la noile taxe şi impozite, la măsurile de relansare economică dar şi la programele pregătite de executiv pentru tineri.

Cornel Dumitrache întreabă "Ce faceti cu masinile imatriculate in Bulgaria ? Sau cum ii pedepsiti pe soferii acestor masini care circula cum vor pe soselele din Romania ?", în timp ce Ion Stoican vrea să ştie răspunsul la o problemă care acum pare puţin probabilă dar care este perfect legitimă: "Ce solutie de functionare are Romania ,daca prin absurd, Comunitatea EU intra in insolventa si inceteaza toate platile ?"

giani Dobre spune că "As vrea sa vad un buget si un plan de afaceri (de investitii sau de cheltuieli ) pentru fiecare minister. Exista aşa ceva? Sau, este posibil ?"

"Domnule Ponta, cum credeti dumneavoastra, sau explicati-ne si noua cum va fi sustinuta economia de piata in Romania, in conditiile in care doriti sa mariti impozitele IMM-urilor si taxele deasemenea? ", întreabă un cititor semnat George.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO