Politică

Ioan Rus, noul ministru al Transporturilor: “Vom încerca să reducem risipa de resurse materiale şi umane. E foarte mult de lucru în acest minister”

Ioan Rus, noul ministru al Transporturilor: “Vom...

Autor: Andreea Neferu

26.06.2014, 11:20 1124

Este greu să fii performant la nivel de infrastructură în momentul în care ţări vestice, precum Olanda  oferă posibilitatea de a parcurge o distanţă cu 80 de km pe oră, în timp ce în România se circulă cu doar 20 de km pe oră, a declarat Ioan Rus, noul ministrul al Transporturilor, în prima sa conferinţă de presă de la preluarea portofoliului.

“Vom începe încercând să reducem risipa de resurse materiale, dar şi de resurse umane. Astfel, vom încerca să devenim mai competitivi. La un moment dat s-ar putea să devenim şi performanţi şi să concurăm cu produsele şi serviciile noastre, atât pe feroviar, aerian, dar şi rutier”, a spus Rus.

Ioan Rus a fost învestit miercuri seară ca ministru al Transporturilor, după ce Dan Şova, cel care a deţinut acest potrofoliu în ultimele 4 luni, a deminisionat pentru a se ocupa de campania PSD pentru alegerile prezidenţiale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO