Politică

Klaus Iohannis: Este impresionantă mobilizarea exemplară a românilor şi implicarea voluntarilor pentru a-i ajuta pe cei care sunt nevoiţi să caute refugiu din zonele de război

Klaus Iohannis: Este impresionantă mobilizarea...

Autor: Alexandru Nanu

27.02.2022, 18:03 2640

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat pe Facebook, duminică, că este “impresionantă mobilizarea exemplară a românilor şi implicarea voluntarilor pentru a-i ajuta pe cei care sunt nevoiţi să caute refugiu din zonele de război.”.

De asemenea, preşedintele României a anunţat că “ţara noastră va trimite o nouă tranşă de ajutoare către Ucraina: muniţie, combustibil, căşti, echipament militar, alimente şi medicamente.”.

„Alături de partenerii şi aliaţii săi, România continuă să sprijine Ucraina în efortul său de a respinge invazia Federaţiei Ruse! Ţara noastră va trimite o nouă tranşă de ajutoare către Ucraina: muniţie, combustibil, căşti, echipament militar, alimente şi medicamente.Este impresionantă mobilizarea exemplară a românilor şi implicarea voluntarilor pentru a-i ajuta pe cei care sunt nevoiţi să caute refugiu din zonele de război. Le sunt recunoscător şi le mulţumesc tuturor! Solidaritate deplină cu Ucraina şi cu poporul ucrainean!”, a anunţat şeful statului pe pagina sa de Facebook.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO