Politică

Liderul PSD, Liviu Dragnea: Am avut 6 propuneri pentru premier: Fifor, Vasilescu, Dan, Ciolacu, Ţuţuianu şi Tudose

Liderul PSD, Liviu Dragnea: Am avut 6 propuneri pentru...

Autor: Liviu Dadacus

26.06.2017, 15:13 252

„În aceste zile am discutat cu preşedinţii de organizaţii judeţene, cu două excepţii - Bistriţa şi Iaşi - şi din acele discuţii au reieşit 6 posibile propuneri pentru funcţia de prim-ministru, respectiv Mihai Fifor, Olguţa Vasilescu, Carmen Dan, Marcel Ciolacu, Adrian Ţuţuianu şi Mihai Tudose”, a spus Dragnea, după şedinţa CExN.

„Fiecare dintre ei mi-au spus care este poziţia lor, care este punctul lor de vedere, cuvinte pe care le-au spus şi în CExN. Din diverse motive au declinat această susţinere din partea colegilor. În final am ajuns în Comitetul Executiv Naţional să discutăm despre propunerea ca Mihai Tudose să fie prim-ministru al României”, a adăugat Dragnea.

Liderul PSD a arătat că Tudose a fost votat de majoritatea membrilor CExN, inclusiv de el, fiind contabilizate 4 abţineri.

„A fost după mult timp o discuţie destul de serioasă în CExN, nu o discuţie dură, dar o discuţie serioasă, chiar profundă pe alocuri, despre situaţia din ultima perioadă, despre încercările prin care a trecut partidul şi despre o doză de suspiciune mai mare sau mică în ceea ce-l priveşte pe Mihai Tudose. S-au spus lucruri direct, s-au pus intrebări la care a răspuns şi Mihai Tudose. În final patru colegi de-ai noştri s-au abţinut, iar restul Comitetului Executiv, inclusiv eu, am votat ca la Cotroceni să mergem cu propunerea ca Mihai Tudose să fie prim-ministrul României”, a mai spus Dragnea.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO