Politică

Liderul PSD Marcel Ciolacu i-a răspuns rapid premierului Florin Cîţu: Scuteşte-ne de răţoiala asta adolescentină

Liderul PSD Marcel Ciolacu i-a răspuns rapid premierului...

Autor: Dorin Oancea

13.02.2021, 15:01 94

Liderul PSD Marcel Ciolacu i-a răspuns rapid premierului Florin Cîţu, care a atacat sâmbătă, într-o conferinţă de presă, atât guvernarea PSD cât şi pe Ciolacu, în contextul discuţiilor despre buget. „Tovarăşe Ciolacu, când ai timp, dă-mi un telefon”, a spus Cîţu.

„Cîţu şi-a luat palme peste ochi la Bruxelles şi îşi varsă frustrările pe toată lumea în ţară. Vrei să dai telefoane, Cîţule?! Hai pune mâna pe telefon şi formează:
- La milioanele de angajaţi cărora le-ai dat 2 lei pe zi la salariul minim;
- La milioanele de copii pe care i-ai minţit cu nesimţire că le creşti alocaţiile,
- La milioanele de pensionari de care ţi-ai bătut joc ”electoral” că le creşti pensiile;
- La sutele de mii de fermieri loviţi de secetă cărora nu le-ai mai dat nicio despăgubire;
- La zecile de mii de antreprenori care şi-au închis afacerile aşteptând la nesfârşit banii promişi pe care voi i-aţi FURAT,
Ai vreo 10 milioane de telefoane de dat! 10 milioane de români pe care i-ai nenorocit, Cîţule!
Şi la sfârşit, dă-ţi demisia! Scuteşte-ne de răţoiala asta adolescentină!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

„Am spus de la început că nu sunt de acord să menţin nenorocirile făcute de PSD. Pentru a crea spaţiu pentru programul nostru de guvernare trebuie să eliminăm aceste nenorociri, iar prin acest buget reparăm dezmăţul făcut de PSD”, a spus prim-ministrul, care a remarcat şi „ipocrizia PSD”, care a reclamat lipsa bugetului la Comisia Europeană.

Cîţu şi-a declarat disponibilitatea de a-l învăţa pe Marcel Ciolacu despre buget. „Aşteptam de la tovarăşul Ciolacu să mă sune să discutăm despre buget. Tovarăşe Ciolacu, când ai timp, dă-mi un telefon”, a spus Cîţu.

Premierul a amintit de situaţia dezastruoasă preluată de la PSD, care a făcut ca România să intre in procedură de deficit înaintea pandemiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO