Politică

Liderul PSD Neamţ îi publică numărul lui Lucian Bode. Arsene: E un ministru transparent, nu-i aşa?

Liderul PSD Neamţ îi publică numărul lui Lucian Bode....

Autor: Ana Petrescu

07.12.2019, 21:41 145

Ionel Arsene i-a făcut public, într-o postare pe Facebook, numărul de telefon lui Lucian Bode. Liderul PSD Neamţ a precizat că fostul şef al PDL Sălaj, „vopsit” în ministru liberal al Transporturilor, a găsit nereguli doar la un singur drum din întreaga ţară, tocmai la Neamţ.

„Guvernul Orban vrea izolarea Moldovei! Fostul şef al PDL Sălaj, vopsit acum în ministru liberal al Transporturilor, şi-a ascuţit ghearele şi dinţii şi muşcă din drumul de la Bicaz! Frustrat de dimensiunea investiţiilor guvernului PSD în infrastructura judeţului Neamţ, portocaliul Bode face ce a învăţat de la primul său stăpân, Băsescu: muşcă şi distruge!”, a scris Ionel Arsene, sâmbătă, pe Facebook.

Social-democratul a adăugat că „pitbull-ul” Lucian Bode, de la înălţimea funcţiei pe care o deţine s-a aruncat asupra drumurilor din Neamţ.

„De la înălţimea funcţiei sale, pitbull-ul Bode s-a aruncat asupra drumurilor din Neamţ. Într-un comunicat al Ministerului (care îi preia şi declaraţiile, aşa cum se cuvine într-un comunicat feudal), se arată că auditurile începute de minister au descoperit nereguli la «contractul de achiziţie publică de proiectare, asistenţă tehnică şi execuţie de lucrări pentru punerea în siguranţă a obiectivelor de pe DN 15 km 242+200 – km 286+250 (zona Bicaz)»”, a completat Arsene.

Acesta se mai întreabă dacă ministrul Transporturilor îşi dă seama cât de important pentru economie şi turism este drumul din Neamţ.

„De la Bucureşti, pitbull-ul a descoperit un drum în neregulă! Din toată ţara ...tocmai la Neamţ! Oare ştie acest individ cât de important este acest drum pentru turismul şi economia din Neamţ? Ştie dumnealui care a fost impactul real al reconstrucţiei? Bănuiesc că a văzut nişte foi de hârtie, că pe-aici n-a trecut! Era un drum distrus, aproape impracticabil, pe care riscai să îţi pierzi viaţa sub bolovanii căzuţi de pe munte”, a explicat social-democratul.

Liderul PSD Neamţ îi acuză pe liberali că nu sunt oameni de stat, ci doar nişte amatori care anunţă tot felul de măsuri de austeritate şi închiderea unor programe ale guvernelor PSD.

„Oameni buni, dacă era ceva în neregulă, liberalii asmuţeau în Neamţ instituţii ale legii, nu un câine care şi-a vopsit blana! Dar scopul acestor băieţi instalaţi la Palatul Victoria este perfid. Şeful lor cerea arestarea a cinci judecători de la CCR pentru o decizie luată cu majoritate! Aşa vor ei să conducă ţara, cu dosare penale şi cătuşe! Ei nu sunt oameni de stat, sunt nişte amatori care, după ce au umflat raportul leu-euro, după ce anunţă că închid programul Prima Casă şi că nu ştiu cum vor fi aplicate legile salarizării şi pensiilor (legi date de PSD pentru a creşte veniturile românilor), vor izolarea regiunilor României. Iar Moldova, această sfântă bucată de ţară, vitregită ani la rând din cauza politicii PNL-PDL, pare cea mai la îndemână. În accepţiunea PNL, o Românie cu statut de colonie nu are nevoie de drumuri!”, a mai precizat Arsene.

Nu în ultimul rând, Ionel Arsene i-a somat pe liberali să nu fure banii pentru Neamţ.

„Îi somez public pe aceşti derbedei ai politicii să nu fure banii Neamţului! Îi anunţ că indiferent de piedicile pe care le vor inventa, oricâte dosare penale vor dori să îmi deschidă, eu mă voi bate pentru nemţenii mei, pentru a dezvolta Neamţul şi Moldova! P.S. - Dacă vreţi să îi uraţi de sănătate dlui Lucian Bode, acesta este telefonul său. E un ministru transparent, nu-i aşa?”, a conchis liderul PSD Neamţ.

Reacţia vine după ce ministrul Transporturilor Lucian Bode a anunţat că la nivelul unităţilor aflate în subordinea sau sub autoritatea instituţiei pe care o conduce au fost identificate mai multe deficienţe grave, potrivit unui comunicat de presă. Liberalul a spus că va comunica problemele organelor abilitate ale statului.

Bode a mai acuzat că că preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ Ionel Arsene ar fi acordat unor apropiaţi ai săi contracte fără licitaţie în valoare de 81 milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO