Politică

Liviu Dragnea: Carmen Dan ar trebui să facă o analiză a conducerii Poliţiei Române

Liviu Dragnea: Carmen Dan ar trebui să facă o analiză...

Autor: Gabriel Pecheanu, Mediafax

08.01.2018, 19:44 59

"Asta este o întâmplare foarte gravă care a cutremurat mulţi oameni. Cred că ministrul de Interne trebuie să facă o analiza serioasă despre cum a ajuns un om să treacă testele psihologice şi să stea atâta timp în structurile de poliţie. Să vedem cine trebuia să verifice periodic. Să facă o analiză a conducerii Poliţiei Române", a declarat Liviu Dragnea.

Şi premierul Mihai Tudose a anunţat, după şedinţa CEx PSD., că va merge la Guvern să disscute cu ministrul Carmen Dan.

Eugen Stan, în vârstă de 45 de ani, este agent la Poliţia Rutieră şi a fost identificat ca fiind autorul agresiunii sexuale la care au fost supuşi doi copii într-un lift din Drumul Taberei. Bărbatul lucrează în cadrul Poliţiei din anul 2010 şi anterior a fost jandarm.

Acesta a trecut toate testele psihologice până acum, iar în momentul în care a fost dus la audieri şi-a recunoscut faptele. Poliţiştii vor să stabilească ce legături ar putea avea suspectul cu alte cazuri de agresiuni sexuale petrecute în ultimii 9 ani şi care până acum aveau autor necunoscut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO