Politică

Liviu Dragnea, despre greşelile gramaticale ale ministrului propus pentru Educaţie, Valentin Popa: E importantă susţinerea rectorilor

Liviu Dragnea, despre greşelile gramaticale ale...

Autor: Liviu Dadacus, Mediafax

28.01.2018, 14:55 293

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost solicitat, duminică, să comenteze pe marginea greşelilor gramaticale ale ministrului propus pentru Educaţie, Valentin Popa, precizând că, pentru el, este foarte importantă susţinerea celor 45 de rectori.

"Eu am văzut tot în presă o susţinere din partea a 45 de rectori din România, 45 din 48. Pentru mine asta este foarte important", a comentat Dragnea pe marginea greşelilor gramaticale ale lui Popa.

"Am văzut această declaraţie de susţinere şi chiar câteve intervenţii ale unor oameni care lucrează la vârful educaţiei româneşti şi care au încredere în această propunere şi atunci de ce să nu ţinem cont şi de părerea altora?", a adăugat Dragnea.

Întrebat dacă apreciază că Valentin Popa va fi un exemplu pentru elevi şi pentru cadrele didactice, Dragnea a răspuns: "Eu sper să fie un exemplu bun prin ceea ce va face ca ministru al Educaţiei".

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO