Politică

Liviu Dragnea despre proteste, pentru presa străină: Am văzut milioane de oameni care ne sprijină pe noi

Liviu Dragnea despre proteste, pentru presa străină: Am...

Autor: Liviu Dadacus

06.02.2017, 18:32 13414

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni pentru o televiziune străină că el a văzut ''milioane'' de oameni care sprijină PSD, susţinerea publică a partidului fiind aceeaşi, întrebat dacă Guvernul şi-a pierdut legitimitatea ca urmare a protestele masive din ultima perioadă. 

Întrebat în limba engleză de un reporter de la un post de televiziune din Serbia, care a reuşit să se acrediteze şi să aibă acces în Palatul Parlamentului, dacă şi-a pierdut Guvernul legitimitatea din cauza protestelor, întrucât acestea au fost masive, Dragnea a răspuns, tot în engleză: ''Am văzut milioane de oameni care ne sprijină pe noi şi avem acelaşi sprijin public. Vrem să ne punem în practică programul nostru''.

Întrebat dacă, în consecinţă, îi ignoră pe cei care au ieşit în stradă, Dragnea a răspuns: ''Nu, dar cred că ar putea fi o greşeală să îi ignorăm pe ceilalţi din România. Asta e decizia noastră. Vă mulţumesc''.

Dragnea a evitat iniţial să acorde răspunsuri, arătând că tocmai a avut o conferinţă de presă.

"Aţi avut o conferinţă de presă în română, îmi pare rău", i-a replicat reporterul, care a insistat şi i-a adresat întrebările.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO