Politică

Liviu Dragnea: O spun cu inima deschisă: mie îmi plac femeile. Pe mine nu m-a înşelat nicio femeie din PSD

Liviu Dragnea: O spun cu inima deschisă: mie îmi plac...

Autor: Mediafax

25.08.2017, 15:57 1886

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, la Şcoala politică de vară a Organizaţiei de Femei a PSD, care se desfăşoară la Mamaia, că îşi asumă să spună deschis că îi plac femeile pentru că niciuna care activează în PSD nu i-a înşelat aşteptările.

În discursul său ţinut în faţa femeilor social-democrate, preşedintele Liviu Dragnea a spus că PSD nu a obţinut niciodată mai multă încredere din partea femeilor ca la alegerile parlamentare din 2016.

”O spun cu inima deschisă şi mi-o asum: mie îmi plac femeile. Cel mai mult îmi plac din postura de investitori în politică şi vreau să spun că pe mine nu m-a înşelat niciodată nicio femeie din PSD. Nu mi-a înşelat aşteptările, vreau să spun”, a declarat Liviu Dragnea, provocând râsete în sală.

Dragnea a elogiat contribuţia femeilor din partid la obţinerea succesului în alegeri, precum şi prestaţia lor în posturile ministeriale. ”Aţi muncit cot la cot cu bărbaţii şi, de multe ori, chiar ne depăşiţi (...) Femeile au generat mai multă încredere şi echilibru decât mulţi purtători de pantaloni”, a continuat liderul PSD.

El a adăugat că Organizaţia de Femei este şi un factor important al stabilităţii interne a partidului. ”Poate nu vă daţi seama câtă putere generaţi şi cât de stabil este partidul datorită dumneavoastră”, a conchis Liviu Dragnea.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO