Politică

Liviu Dragnea spune că dacă era în locul premierului îi înterzicea lui Klaus Iohannis accesul în curtea Executivului: Fiecare are dreptul să se facă de râs cât doreşte

Liviu Dragnea spune că dacă era în locul premierului...

Autor: Departamentul Politic

20.12.2018, 17:37 174

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat joi că dacă se afla în locul premierului Viorica Dăncilă nu i-ar fi permis preşedintelui Klaus Iohannis nici măcar accesul în curtea Executivului şi că nu înţelege de ce a mers la şedinţa de Guvern.

"Fiecare om are dreptul în România să se facă de râs cât doreşte. Nu avea ce să caute acolo, pentru că nu a spus că <<merg la Guvern pentru că se discută punctele următoare şi vreau să merg să discutăm în această manieră. Am nişte propuneri>> Nu, a fost să citească, să facă poze şi să plece. Dincolo de declaraţiile războinice că spunea că va bloca nu ştiu ce ordonanţă", a spus Liviu Dragnea.

Preşedintele PSD a mai spus că indiferent de atitudinea preşedintelui, acesta nu are cum să oprească o ordonanţă de urgenţă.

"Eu nu-l primeam în curte. Pur şi simplu. Constituţia (n.r.îi permitea) Ai tupeul să te autoinviţi la Guvernul pe care îl blochezi? A aşteptat să vadă ce fac războinici luminii azi. S-au făcut de râs. S-a dus la Guvern. Ne-a spus ceva despre Preşedinţia Consiliului UE. Doamna Dăncilă nu are acces la Consiliul European, dacă vrea să facă să îl creadă cineva atunci ar face în aşa fel ca doamna premier să meargă la Consiliul European. Consiliul European discută subiecte pe care le trimite Preşedinţia Consiliului UE, iar cel care o face, premierul nu este acolo. Măcar asta dacă ar face atunci ar fi semn de colaborare, dar în rest este ipocrizie. Ce face Iohannis dacă vrea Guvrnul să dea o ordonanţă oarecare? Ce face? Merge cu ciocanul la el? Cu bâta? Face cum a făcut Pirtea cu dl Iordache? Vreau să îi fure scaunul Vioricăi Dăncilă? Vrea să arate că contează. Nu contează", a mai spus Dragnea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO