Politică

Ludovic Orban: PNL depune moţiune împotriva ministrului Fondurilor Europene, Rovana Plumb

Ludovic Orban: PNL depune moţiune împotriva ministrului...

Autor: Cătălina Mănoiu, Mediafax

19.03.2018, 15:19 82

„BEX a luat decizia să depună o moţiune împotriva ministrului Rovana Plumb. Moţiunea va fi depusă de Grupul PNL din Senat. Este o moţiune în care solicităm demiterea ministrului Fondurilor Europene pentru blocarea inacceptabilă a absorbţiei de fonduri europene în condiţiile în care fondurile europene pot fi un motor de dezvoltare a economiei româneşti, pot să stea la baza susţinerii multor proiecte de infrastructură şi de creştere a calităţii serviciilor către cetăţenii români”, a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban.

Ludovic Orban a afirmat că România riscă să piardă milioane de euro din cauza incompetenţei ministrului Fondurilor Europene.

„(...) Guvernul este incapabil să reuşească absorbţia lor. Riscăm să pierdem sute de milioane, dacă chiar nu miliarde de euro din cauza incompetenţei şi relei-voinţe a ministrului Fondurilor Europene şi a Guvernului Dăncilă”, a adăugat Orban.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO