Politică

Ludovic Orban, reacţie după anunţul lui Florin Cîţu: Echipa mea este PNL

Ludovic Orban, reacţie după anunţul lui Florin Cîţu:...

Autor: Laura Buciu

30.05.2021, 10:50 140

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, după anunţul lui Florin Cîţu privind candidatura la şefia PNL, că echipa sa este Partidul Naţional Liberal.

După ce Florin Cîţu a venit înconjurat de mai mulţi lideri din partid pentru a face anunţul privind candidatura la şefia PNL, preşedintele în funcţie, Ludovic Orban a venit singur la Consiliul Naţional al PNL şi a spus că din punctul său de vedere, echipa sa este partidul.

„Din punctul meu de vedere, echipa mea este Partidul Naţional Liberal”, a spus Orban.

Întrebat dacă va rămâne preşedinte al Camerei Deputaţilor în orice condiţie, oricine va câştiga alegerile interne din PNL, Orban a spus că acest lucru îl vor stabili cei care vor avea drept de reprezentare în organismele statutare din partid.

„Sunt prevederi statutare care se aplică şi care stabilesc care sunt organismele statutare care iau decizii legate de susţinerea reprezentanţilor PNL în funcţii publice, iar acele decizii nu vor fi luate decât după Congres de toţi aceia care vor fi aleşi în funcţii care le dau drept de reprezentare în organismele statutare. Avem în faţă o competiţie frumoasă, avem în faţă o ocazie de a prezenta viziunea, obiectivele, proiectele fiecăruia dintre candidaţi, astfel încât să arătăm românilor că PNL este un partid cu resursă umană puternică, PNL este un partid care are capacitatea să asigure buna guvernare de care are nevoie România”, a mai spus Ludovic Orban.

Florin Cîţu candidează la alegerile interne din Partidul Naţional Liberal, pentru funcţia de preşedinte. Contracandidat îi este preşedintele în funcţie,Ludovic Orban, care ste şi preşedinte al Camerei Deputaţilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO