Politică

Manda: Sârbu a declarat că a fost martor când Coldea a spus că are soluţie pentru Voiculescu

Manda: Sârbu a declarat că a fost martor când Coldea a...

Autor: Liviu Dadacus, Mediafax

01.11.2017, 18:15 573

„Al doilea exemplu pe care a dorit să-l prezinte a fost implicarea persoanelor din conducerea SRI în ce înseamnă postul de televiziune Antena sau Grupul Intact şi a dat exemplu (...) spune că a fost martor când domnul Coldea i-a spus că are soluţie pentru domnul Voiculescu, înainte să se pronunţe instanţa, făcând referire la ce s-a întâmplat la instanţă şi toate aspectele pe care le ştiţi prezentate în spaţiul public”, a spus Manda, după audierea lui Adrian Sârbu.

Potrivit lui Manda, patronul MEDIAFAX a precizat, în faţa Comisiei SRI, că va proba această afirmaţie în instanţă, dacă va fi dat în judecată pentru aceasta.

„L-am întrebat (pe Adrian Sârbu, n.r.) dacă are probe, dacă au fost şi alţi martori, care au fost împrejurările. Domnia sa a spus că nu doreşte să detalieze acum în faţa Comisiei, dar dacă va fi dat în judecată pentru această afirmaţie, fiind mărturia domniei sale în cadrul Comisiei ca deja o probă, dacă va fi dat în judecată va veni cu probe acolo”, a adăugat Manda.

Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare în dosarul ICA. Despre condamnarea lui Voiculescu, în urmă cu câteva luni, Sebastian Ghiţă spunea că aceasta a fost aranjată. Totodată, România TV a prezentat o înregistrare cu fostul preşedinte Traian Băsescu în care acesta vorbea despre mutarea Cameliei Bogdan, cea care a dat sentinţa, în locul magistratului Mustaţă, iar de întreaga situaţie ştia şi adjunctul SRI de la acea vreme, Florian Coldea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO