Politică

Mesajul artiştilor pentru români, înainte de alegeri: „Ne facem auziţi”

Mesajul artiştilor pentru români, înainte de alegeri:...
15.09.2014, 09:51 419

Cornel Ilie şi trupa Vunk, alături de Roman, de la Zdob şi Zdub, Aylin Cadîr, Alina Eremia, Nicole Cherry, Gabriel Cotabiţă, Loredana Groza, Mihai Georgescu, de la Bere Gratis şi Sişu, transmit, în prag de alegeri, un mesaj tuturor românilor: „Ne facem auziţi”. Iar pentru prima oară, mesajul lor se va auzi aici, unde piesa „Ne facem auziţi”, care este lansată oficial în această seară, poate fi ascultată, acum în exclusivitate. „Piesa aceasta este o chemare, este un îndemn: lucrurile ţin încă de noi şi chiar avem puterea să le schimbăm!”, a declarat Cornel Ilie, într-un interviu acordat Gândul, în care a apreciat campania-eveniment ”VREAU PREŞEDINTE”. „Voi vreţi preşedinte, noi vrem oameni care să voteze un preşedinte şi să aibă şi pe cine vota. Faptul că funcţionează aceste campanii şi că au o popularitate atât de mare e cumva semnalul că lumea vrea să se facă auzită”, a spus Cornel Ilie.

„Nu ne dăm bătuţi niciodată, ne ridicăm încă o dată”.

„Vin Alegerile! Noi nu ne dăm bătuţi niciodată. Ne ridicăm încă o dată!”, este mesajul pe care formaţia Vunk îl transmite românilor, în prag de alegeri prezidenţiale. „Oamenii trebuie să creadă din nou în puterea lor de a schimba ceva”, spune Cornel Ilie, solistul trupei.

Citiţi articolul integral şi ascultaţi în premieră piesa VUNK, „Ne facem auziţi” pe vreaupresedinte.gandul.info/

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO