Politică

Michelle Obama a susţinut un discurs în favoarea lui Hillary Clinton

Michelle Obama a susţinut un discurs în favoarea lui...

Autor: Mediafax

26.07.2016, 11:34 124

Prima Doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama, a susţinut luni seara un discurs în favoarea candidatei democrate la alegerile prezidenţiale ale SUA Hillary Clinton, subliniind că aceasta din urmă este singura care are calităţile necesare pentru a ocupa fotoliul de la Casa Albă, relatează Le Figaro.

"Este singura persoană care are cu adevărat calităţile necesare pentru a fi preşedinte", a declarat soţia lui Barack Obama, în prima seară a Convenţiei de investitură democrată.

"În aceste alegeri eu o susţin", a mai precizat aceasta.

"Am încredere în Hillary pentru conducerea acestei ţări, deoarece am observat devotamentul ei total faţă de copiii ţării noastre", a mai spus Michelle Obama.

Michelle Obama a amintit că preşedintele trebuie să fie, de asemenea, un exemplu, criticând discursul lui Donald Trump.

"Problemele cu care se confruntă preşedintele nu pot fi reduse la 140 de caractere", a spus ea, atacându-l pe candidatul republican, care se exprimă foarte frecvent pe Twitter.

"Mulţumită lui Hillary Clinton, fiicele mele şi toţi fii şi fiicele noastre ştiu că o femeie poate fi aleasă preşedintele Statelor Unite", a mai declarat ea.

"Nu lăsaţi pe nimeni să vă spună că această ţară nu este mare, că trebuie să îi redaţi măreţia. Deoarece azi, această ţară este cea mai mare de pe Pământ", a mai subliniat ea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO