Politică

Mihai Fifor: Un milion de români au semnat Pactul pentru bunăstare propus de PSD

Mihai Fifor: Un milion de români au semnat Pactul pentru...

Autor: Departamentul Politic

07.10.2019, 14:54 41

Secretarul general al PSD Mihai Fifor a anunţat, luni, că un milion de români au semnat pactul pentru bunăstare pe care l-a propus liderul partidului Viorica Dăncilă.

„Un milion de români au semnat Pactul pentru bunăstare propus de PSD! Un milion de români susţin măsurile propuse de noi, îşi doresc pensii şi salarii mai mari şi programe dedicate tinerilor antreprenori. Un milion de români vor să aibă un trai mai bun în ţara lor şi siguranţa că niciun partid din opoziţie nu le va lua din bani”, a scris Mihai Fifor, luni, pe Facebook.

„Le mulţumim tuturor celor care ni s-au alăturat în acest demers şi au semnat singurul angajament pentru binele fiecărui român! Continuăm!”, a conchis Fifor.

Pe 13 septembrie, şeful Executivului Viorica Dăncilă a propus un pact între partidele politice din România, în care acestea îşi iau angajamentul că vor lupta pentru bunăstarea cetăţenilor şi că nu vor tăia pensiile şi salariile.

Grupul minorităţilor naţionale e singurul care a semnat acest pact.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO