Politică

Mihai Tudose, ministrul Economiei- propunerea lui Dragnea în şedinţa CEx pentru premier. Ceilalţi patru aflaţi pe lista scurtă ar fi REFUZAT nominalizarea

Mihai Tudose, ministrul Economiei- propunerea lui Dragnea...

Autor: Liviu Dadacus

26.06.2017, 11:47 8798

Potrivit surselor citate, preşedintele PSD a propus un singur nume în şedinţă. Este vorba despre ministrul Economiei din Guvernul Grindeanu, Mihai Tudose.

Toţi ceilalţi care ar fi fost variante pentru funcţia de premier- Olguţa Vasilescu, Carmen Dan, Mihai Fifor, Adrian Ţuţuianu şi Marcel Ciolacu- au refuzat nominalizarea.

Drept urmare, în şedinţa Comitetului Executiv al PSD se va da un singur vot, pentru susţinerea lui Mihai Tudose, au mai declarat surse politice.

Anterior şedinţei Comitetului Executiv, Liviu Dragnea a anunţat că în momentul de faţă coaliţia de guvernare are 5-6 variante pentru premier, iar Carmen Dan este una dintre acestea.

”Am avut şi ieri şi zilele trecute discuţii cu aproape toţi preşedinţii de organizaţii, cu o serie de parlamentari, cu o serie de colegi din ţară şi au reieşit 5-6 variante pentru postul de prim-ministru. Am discutat aseară, azi-noapte şi azi dimineaţă cu fiecare dintre ei, şi împreună, şi se degajează o soluţie pe care o să vreau să o propun în CExN. Şi cei care au reieşit din discuţiile cu preşedinţii de organizaţii vor vorbi şi ei”, a spus Dragnea luni, înainte de CExN.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO