Politică

Ministerul Fondurilor Europene plăteşte peste 2 milioane de euro şi se mută în clădirea Tower Central International

Ministerul Fondurilor Europene plăteşte peste 2...

Autor: Catalina Mihai

26.12.2013, 16:31 586

Potrivit unui comunicat publicat pe site-ul instituţiei, MFE a încheiat un contract S.C. Tower Central International S.R.L., în urma unei proceduri de achiziţie publică, pentru închirierea unui spaţiu într-o clădire de birouri, dotată cu mobilier, utilităţi şi spaţii de parcare, necesar funcţionării ministerului.

În documentaţia de atribuire se specifică faptul că valoarea estimativă a contractului este de 2,3 milioane de euro fără TVA.

Contractul include şi asigurarea serviciilor de mentenanţă.

Durata contractului este de doi ani, cu posibilitate de prelungire.

În documentaţia de atribuire se precizează ca sursă de finanţare pentru chirie Programul Operaţional Asistenţă Tehnică, prin Fondul European de Dezvoltare Regională.

Noul sediu al MFE va fi în Bulevardul Ion Mihalache nr. 15-17. "Ministerul Fondurilor Europene se organizează şi funcţionează ca organ de specialitate al administraţiei publice centrale, cu personalitate juridică, în subordinea Guvernului, cu sediul în municipiul Bucureşti, bd. Ion Mihalache nr. 15-17, sectorul 1. Ministerul Fondurilor Europene îşi poate desfăşura activitatea şi în alte sedii deţinute sau utilizate în condiţiile legii", se arată în Hotărârea Guvernului datată 18 decembrie şi publicată în MO din 24 decembrie, care modifică HG privind organizarea şi funcţionarea MFE.

În prezent, MFE funcţionează în două clădiri situate pe Bulevardul Aviatorilor şi Bulevardul Mircea Vodă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO