Politică

Ministru de Finanţe, Eugen Teodorovici, s-a retras din cursa pentru funcţia de preşedinte executiv PSD

Ministru de Finanţe, Eugen Teodorovici, s-a retras din...

Autor: Diana Grigore

28.06.2019, 15:36 2572

Actualul ministru de Finanţe, Eugen Teodorovici, şi-a retras candidatura pentru funcţia de preşedinte executiv al Partidului Social Democrat, decizia fiind votată în şedinţa Comitetului Executiv PSD, a anunţat preşedintele organizaţiei PSD Tulcea, Horia Teodorescu. 

"La retragerea lui Eugen Teodorovici nu s-a insistat în vreun fel sau altul. A fost o decizie a domniei sale, a fost luată în considerare şi s-a şi votat acest lucru. Deci nu s-a intervenit în nicio decizie, nu am simţit că cineva trage pentru o persoană sau alta. Chiar au fost decizii libere", a declarat preşedintele organizaţiei PSD Tulcea, Horia Teodorescu.

Daniel Suciu a declarat, vineri, că nu va renunţa la candidatura pentru poziţia de preşedinte executiv al PSD. Vicepremierul şi ministrul Dezvoltării a adăugat că s-a înscris în competiţia internă înaintea ministrului Finanţelor Eugen Teodorovici.

Congresul extraordinar al PSD are loc sâmbătă, la Sala Palatului, începând cu ora 11.00. Social-democraţii vor alege preşedintele, preşedintele executiv şi secretarul general al formaţiunii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO