Politică

Ministrul de Externe Teodor Meleşcanu a fost nevoit să intre pe uşa din spate a Ambasadei Spaniei

Ministrul de Externe Teodor Meleşcanu a fost nevoit să...

Autor: Dana Stanila

21.08.2017, 15:28 254

Ministrul Meleşcanu a ajuns la sediul Ambasadei Spaniei la ora 15. Acesta a fost întâmpinat de reprezentanţii ambasadei, care i-au transmis, de partea cealaltă a gardului, că nu se poate face accesul pe intrarea principală, existând o defecţiune a sistemului de închidere.

Prin urmare, ministrul a fost condus de oficialii spanioli spre o altă poartă de acces. În câteva minute problema a fost remediată şi Teodor Meleşcanu a ieşit din ambasadă, după ce a semnat în cartea condoleanţelor, pe uşa din faţă.

"Suntem în momente ca acesta, în care singurul lucru pe care putem să-l facem este să ne exprimăm condoleanţele pentru familiile celor care au suferit pierderi ireparabile în urma atentatului terorist şi, în acelaşi timp, să exprim foarte clar sprijinul pe care România îl acordă Spaniei în general, şi în lupta împotriva terorismului în mod special. Suntem conştienţi că este o situaţie grea, dar avem încredere totală în autorităţile spanioole că vor depăşi acest moment", a declarat ministrul de Externe Teodor Meleşcanu, după ce a semnat în cartea condoleanţelor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO