Politică

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, despre concursul la CJAS-uri, unde doar 5 candidaţi au promovat: Un examen corect

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, despre...

Autor: Cosmin Pirv

08.05.2021, 11:37 92

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a spus sâmbătă, în judeţul Bihor, referindu-se la concursul pentru funcţiile de conducere ale CJAS-urilor, unde doar 5 din 33 de candidaţi au promovat, că a fost un examen corect: „Vom programa noi sesiuni de examinare”.

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, crede că examenul pentru ocuparea funcţiilor de conducere de la casele judeţene de asigurări de sănătate a fost corect.

„Cred că a fost un examen corect, domnul preşedinte (al CNAS-n.r.) s-a asigurat de corectitudinea examenului. Voi avea cu dumnealui o întâlnire şi probabil că vom programa noi sesiuni de examinare, etape de examinare care să se desfăşoare în condiţii clare de corectitudine şi de transparenţă”, a declarat ministrul Ioana Mihăilă, la Oşorhei, judeţul Bihor, unde a practicipat la campania de vaccinare în cabinetul medicului de familie din localitate.

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu a anunţat vineri seara că doar 5 dintre cei 33 de candidaţi au promovat examenul scris pentru funcţiile de conducere la casele judeţene de asigurări de sănătate.

„Tocmai s-au afişat rezultatele examenului naţional scris pentru casele judeţene de sănătate. 5 din 33 au promovat”, a scris vineri seara pe Facebook Vlad Voiculescu.

Acesta a precizat că, pentru promovare, candidaţii trebuiau să ia note peste 7, dar că 19 dintre ei au obţinut note sub 5. Alţi 21 dintre cei 54 de candidaţi înscrişi nu s-au prezentat la concurs.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO