Politică

Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc anunţă mai mulţi bani pentru Autostrada Comarnic - Braşov: Va lucra inclusiv noaptea pentru ca termenul să se decaleze

Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc anunţă mai mulţi...

Autor: Andrei Ilinca

21.06.2019, 18:15 479

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat, vineri, că vor fi daţi bani suplimentari constructorilor pentru a finaliza lucrările mai devreme decât termenul iniţial. Acesta a declarat că vor începe lucrări în regim de noapte pe Lotul 5 al Autostrăzii Comarnic - Braşov.

”Chiar sâmbătă am fost pe acest tronson (Cristian - Râşnov n.r), am avut o întâlnire cu constructorul, deja decopertase. (...) Este un constructor român, lucrează inclusiv în weekend. Va începe să lucreze şi de noapte.”, a declarat ministrul Transporturilor.

Acesta a adăugat că va da bani suplimentari pentru ca firma să finalizeze lucrările mai devreme decât era estimat.

”Vom da nişte bani suplimentari pentru ca acest constructor să lucreze non-stop. Va lucra inclusiv noaptea pentru ca termenul să se decaleze”, a adăugat Răzvan Cuc.

Ministrul Transporturilor a mai spus că orice companie poate lucra în acest fel dacă are forţa de muncă necesară.

Lotul 5 al Autostrăzii Comarnic – Braşov, respectiv zona dintre Râşnov şi Cristian, are o lungime de 6,3 kilometri + 3,7 kilometri de drum naţional cu patru benzi şi separatoare de sens.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO